مجازات حاملگی در رابطه نامشروع 🚫 حکم بارداری از دوست پسر🔥
به طور کلی شاید سوالی این چنین پیش آید که رابطه نامشرع چیست؟ و چه چیزهایی را در بردارد؟ و چه تبعاتی به دنبال خواهد داشت؟ اگر در این رابطه ی نامشروع حاملگی پیش آید چه حکمی خواهد داشت؟و اشاره به این نکته ی مهم که حکم بارداری در رابطه ی نامشروع چیست؟ رابطه ی نامشروع پیش از هر امری نوعی پیمان شکنی از سوی زوجین که بسیار کاری ناراحت کننده می باشد و تحمل این امر برای خیلی ها گران است و کیان زندگی مشترک را به مخاطره می اندازد. ولی در هر حال واقعیتی موجود است و موضوعی مهم شناخته شده و باید به بررسی آن پرداخت. رابطه ی نامشروع چه از جانب زن و چه از جانب مرد جرم انگاری شده و طبق طی ماده 637 جرم تلقی شده و قابل مجازات است.
مجازات در رابطه ی نا مشروع در قانون چیست؟
همان طور که می دانیم در نثر کتاب قانون مدنی آمده است: «ماده ی 637 قانون مجازات اسلامی در باره ی جرم رابطه ی نا مشروع می گوید، هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه ی زوجیت نباشد مرتکب رابطه ی نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا، از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند به شلاق از 33 تا 99 ضربه محکوم می شوند و اگر عمل با عنف و اکراه باشد، فقط اکره کننده تعزیل می گردد».
به دو نکته در این باره باید دقت شود، یکی اینکه رابطه نامشروع به رابطه ای گفته می شود که بین زن و مردی صورت گرفته که بین آنها رابطه ی علقه یا زوجیت صورت نگرفته باشد. رابطه ی زوجیت اعم از عقد دائم و عقد موقت است. آن چیزی که از لحاظ عرفی به آن صیغه گفته می شود و نیز باردار شدن در رابطه ی نامشروع، و طفلی که حاصل این گونه رابطه باشد، نامشروع بوده که قانون برای اینگونه اطفال قوانینی پایه گذاری کرده که خارج از موضوع این مقاله می باشد. ولی در هر صورت با اعتراف زن و وجود مدارک و مستندات، دادگاه مرد را پدر نوزاد محسوب می کند و باید حضانت طفل را بر عهده بگیرد. و علاوه بر آن زن و مرد مجازات رابطه ی نامشروع را نیز باید متحمل شوند.
ولو اینکه این صیغه ای پنهانی بین زن و مرد باشد و رابطه ی بین آنها رابطه ی نامشروع به حساب نمی آید. و بر طبق این ماده این نوع رابطه قابل مجازات کردن نیست. پس بنابراین ابتداعا نباید بین زن و مرد علقه ی زوجیت وجود داشته باشد.
در این رابطه که به صورت مخفیانه ازدواجی صورت گرفته باشد و شاید در این بین بارداری صورت گیرد، فرزند حاصل از این رابطه کاملا مشروع بوده و نوزاد حقیقی و حقوقی زن و مرد تلقی می شود.
در مواردی مشاهده می شود که زوجه حاملگی از رابطه ی نامشروع خود را اعلام می کند، عملا زن در این بین به زنای نامشروع خود اعتراف می کند پس در اینگونه موراد قانون با توجه به مجازات این رابطه، زن و مرد را از 33 تا 99 ضربه شلاق محکوم می کند. ولی باید این را نیز در نظر داشت که در موقع حاملگی بنابه وضعیت زن باردار و آسیب دیدن جنین، و یا تلف شدن مادر در اثر اجرای مجازات، حکم شلاق به بعد از زایمان موکول می شود.
مصایق در رابطه ی نامشروع کدام است؟
قانون از اصطلاحاتی برای رابطه ی نامشروع استفاده کرده است از قبیل: تقبیل و مضاجعه، که در لغت تقبیل به معنی بوسیدن و مضاجعه یعنی همبستر شدن می باشد. یعنی عمل زن و مردی که بین آنها رابطه ی زوجیت وجود نداشته باشد، باید مثل اعمالی باشد که در قانون نامشروع شناخته شود و قابل مجازات باشد.
حال در ادامه به مواردی اشاره می شود که انجام این اعمال رابطه ی نامشروع خوانده می شود و جرم محسوب می شود. و نیز اگر در این روابط حاملگی نامشروع هم صورت گیرد، که به برسی آنها می پردازیم.
1- زنای مرد مجرد با زن مجرد: یعنی بین زن و مرد مجرد که قبلا هیچ ازدواج و رابطه ای نداشتند، و به صورت مجردی زندگی می کنند حق شرعی آن در صورتی که در نزد حاکم شرع اثبات شود جرم این عمل 100 ضربه شلاق است. ولی در صورت چهارمین بار تکرار این عمل مجازات اعدام خواهد داشت پس در واقع سه مرتبه ی اول هدف قانونگذار تنبیه اینگونه اشخاص است تا راهی برای توبه و بازگشتن از این اعمال باشد اما در صورت تکرار حکم اعدام را در پی خواهد داشت. و در صورت وجود بارداری و اثبات بر تایید رابطه، مسئولیت طفل با مرد می باشد و زن نیز طبق قانون باید مجازات خویش را نیز به علت انجام رابطه ی نامشروع عهده دار شود.
2- اگر زن متاهل و مرد مجرد باشد: برای زن متاهل حکم اعدام و برای زن حد شرعی و حکم شلاق خواهد داشت. و عکس آن نیز طبق همین قانون ئخواهد بود به این معنی که اگر زن مجرد و مرد متهل باشد، برای مرد حکم اعدام و برای زن حکم شلاق داده می شود.
3- در موردی که اگر آقا متاهل و زن نیز متاهل باشند، که در این صورت زنای محصنه خوانده می شود و هر دو حکم اعدام خواهد داشت.
حالتی استثنایی هم وجود دارد که اگر مرد تازه ازدواج کرده و با همسرش رابطه ی نزدیکی و دخول صورت نگرفته باشد، و با زن نا محرمی رابطه برقرار کند، 100 ضربه شلاق یک سال تبعید و تراشیدن موی سر را در پی خواهد داشت.
در صورتی که زن یا مردی با محارم نسبی خود از جمله عمه، خاله، دایی و عمو و یا هر فردی حتی خواهر یا برادر، که با ایشان رابطه ی نسبی دارد، رابطه داشته باشند، مجازاتی که قانون در نظر گرفته برای تمام این موارد زنای با محارب نسبی شناخته می شود و مجازات اعدام را در پی خواهد داشت.
اگر دو فرد نامحرم با هم رابطه داشته باشند، حتما باید از آنها شکایت به عمل آمده باشد تا دادگاه به آنها رسیدگی کند؟ در جواب باید گفت خیر. رابطه ی نامشروع نیاز به شاکی خصوصی ندارد. کلانتری و دادستانی و مدعی العموم به راحتی می توانند در جرایم مشروع طرح دعوی کنند و برای کسانی که جرم را مرتکب شده اند، جرم صادر می شود.
این جرایم یعنی جرایم روابط نا مشروع، جرایمی غیر قابل گذشت است یعنی خانم و آقایی که رابطه ی نامشروع دارند و خانم یا آقا به اکراه طرف را وارد این رابطه می کند، خانم اگر علیه آقا شکایت کند و از طریق دادگاه دادخواست داده شود و بعد از مدتی خانم قصد رضایت دادن داشته باشد،و از شکایت خود انصراف داده باشد، وجود رضایت خانم تاثیری در مجازات آقا نخواهد داشت.
روابط نامشروع و بالاخص حاملگی در روابط نامشروع که اطفالی از روابط نامشروع را به دنیا می آورند، مجازات های سنگینی دارند. مجازات و جرمی که از طریق شخص آقا صورت گرفته است، یک جنبه ی خصوصی دارد که خانم دچار ضربه ی روحی و جسمی شده است و جنبه ی دیگر آن آسیب اجتماعی می باشد و این آقا موجب جریهه دار شدن وجدان عمومی و برهم ریختن نظم جامعه می شود و موظف به رعایت قوانین کشور است و نیز در صورت جدی نگرفتن این قبیل جرایم، باعث نشر این اعمال می شوند و در چنین شرایطی قابل بخشش نیست و با رضایت شاکی نیز مجازات برای مجرم وجود خواهد داشت و اینگونه مجازات ها غیر قابل بخشش محسوب می شود.
اگر جرمی نامشروع صورت بگیرد به کجا باید رجوع کرد؟
اگر رابطه رابطه ای نا مشروعی باشد که در آن اعمالی فیزیکی مانند بوسیدن و بغل کردن یا رابطه ی زنا صورت نگرفته باشد، موضوع از طریق دادسرای عمومی و انقلاب پیگیری می شود. اما اگر رابطه ای از جمله زنا یا مضاجعه صورت گرفته باشد، و اگر از این رابطه بارداری نامشروع نیز حاصل شود، موضوع از طریق دادگاه کیفری2 شروع به رسیدگی می شود و مجازات سنگینی خواهد داشت و به صورت تخصصی تر و در اسرع وقت بدون رعایت سلسله مراتب اداری رسیدگی می شود.
حال چه راهکارهایی برای اثبات رابطه ی نامشروع وجود دارد؟
این ماده به طور کلی جزء موادی هست که جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی را در بر می گیرد. در مبحث اخلاق و جرایم عمومی، معمولا نهی از ورود به این جرایم وجود دارد یعنی تا قاضی مدارک و مستندان کافی برای ورود به این جرم را نیابد، عملا از ورود به این جرم خودداری می کند. چرا که اشاعه ی فساد و فحشا داده نشود و دادگاه توصیه می کند که به اینگونه جرایم ورود نکند بنابراین زمانی که فرد تقاضای استعلام از خطوط همسرشان رامی کنند تا برای اثبات رابطه ی نامشروع و همسرشان رابطه ی نامشروع دارد در این صورت زوجین باید در ابتدا دلایلی به دادگاه داده شود تا دادگاه را مجاب به ورود به این شکایت کند. و تقاضای استعلام را بپذیرد.
توصیه می شود در صورت مواجه شدن با این قبیل مسائل در زندگی زناشویی مواجه شدید و در معرض این جرم قرار گرفتید باید خونسردی خود را حفظ کنید و با در دست داشتن اسکرین شات هایی از چت های مشکوکه یا صداها و ویس های ظبط شده داشته باشید و یا به طور مثال اگر شهودی در اطراف داشتید و نظاره گر این اعمال بودند، و همچنین اگر فرزندی از این روابط نا مشروع داشتند، از آنها نیز استفاده کنید تا برای دادگاه ارائه بدهید .
پیامک هایی که قرار است برای دادگاه مستند ارائه کنید، باید پیامک هایی باشد که حاوی مطالب و عناوین جنسی یا عناوین حاوی ملاقاتهای این چنین باشد و عکس هایی که گواه بر این باشد که زن و مرد با هم ارتباط دارند و اگر این شواهد باشد، ورود به این جرایم و تحقیق این جرایم را برای قاضی دادگاه هم آسان تر خواهید کرد.
آیا چنانچه مرد جرم رابطه ی نامشروع داشته باشد، برای زن حق طلاق ایجاد می شود؟
در اثبات این قبیل جرم ها حق طلاق برای زن داده نمی شود . ولی زن با اثبات رابطه ی نامشروع همسرش، می تواند عثر و حرج خود را در دادگاه ثابت کند. عثر و حرج یعنی سختی هایی که قابل تحمل نباشد و زن نتواند در این گونه مواقع به زندگی مشترک خود ادامه دهد و می تواند یکی از دلایل حکم طلاق باشد. یعنی طلاقی که دادخواست آن به درخواست زوجه اقدام شده باشد.
اگر زن رابطه ی نامشروع داشته باشد، مهریه از وی ساقط می شود؟
متاسفانه علی رغم اینکه انجام این عمل از ناحیه ی زوجه نقض پیمان به شمار می آید و وفاداری او به همسرش را زیر سوال می برد، اما مانعی برای اقامه کردن حقوق مالی زوجه نخواهد شد و مهریه همچنان به قوت خود باقی است.
حکم بارداری در رابطه ی نامشروع چیست؟
در حالتی که شخصی از دوست پسر به صورت نامشروع یعنی صیغه نامه و عقدی قانونی در میان نباشد و از آقا حامله شده باشد در چنین صورتی زن و مرد هر دو شامل مجازاتی می شوند که مرتکب جرمی غیر شرعی و غیر قانونی شده اند که در اینجا از نوع جرائم حدی به شمار می رود و در صورتی نیز تکلیف جنینی که از رابطه ی نامشروع به وجود آمده طبق قانون مرد باید مسئولیت فرزند را قبول کند چرا که فرزند طبیعی زن و مرد محسوب می شود و علاوه بر قبول حضانت نوزاد، مجازات جرم را نیز باید بپردازند.
علاوه بر موردی که پیش تر ذکر شد و مرد باید مسئولیت فرزند به دنیا آمده و نیز جرم مرتکب شده را قبول کند، اگر چنانچه مرد مسئولیت جنین را بر عهده نگیرد و نیز به عمل زنا اعتراف نکند، با توجه به اینکه در قانون مدنی برای اثبات ادعا باید شواهدی موجود باشد تا قانون با توجه به شواهد، ادعای مرد را قبول کند اما از آنجایی که اینگونه اعمال در خفا و مخفیانه صورت می گیرد، پس نمی توان برای اثبات ادعا شاهدی آورد که در این صورت قانون و قاضی نمی تواند این جرم را به مرد منتصب کند پس از مجازات نفی می شود. این در حالی است که اگر با شکایت دختر و اعتراف به حقیقت زنا،آزماشات پزشکی قانونی و راههایی این قبیل، جرم پسر اثبات می شود و با توجه به قانون مجازات کیفری، مرد به مجازات حد محکو م می شود.
مسائل حقوقی درباره ی فرزند نامشروع
در صورتی که اگر فرزندی حاصل یک رابطه ی نا مشروع باشد، و هیچ یک از والد مسئولیت پذیرفتن نوزاد را بر عهده نگیرند، در این صورت قانون وارد عمل می شود و به غیر از مجازات هایی که زن و مرد مرتکب شده اند، تکلیف حضانت فرزند را نیز مشخص می کند.
نوزاد متولد شده حقی که از لحاظ قانونی دارد از جمله نفقه و حضانت باید تصمیم گیری شود در صورتی که پدر واقعی نوزاد مشخص شد، تمام مسئولیت ها با پدر می باشد و علاوه بر جرائم نامشروع مسئولیت فرزند را نیز قبول می کند.و نیز دریافت شناسنامه با نام پدر کودک انجام می شود و والدین حقیقی محسوب می شوند.
آیا دختر یا پسر میتوانند در بارداری در رابطه نامشروع وکیل داشته باشند؟
مجرم میتواند هر نوع جرم با هر میزان مجازاتی که داشته باشد وکیل برای خود داشته باشد. این موضوع حتی برای رابطه نامشروع نیز صدق میکند.
تفاوتی ندارد که کدام یک اعتراف به جرم کرده باشند در هر صورت میتوانند وکیل استخدام کنند تا از آنها در محضر دادگاه دفاع کند. آمارها و تحقیقات به دست آمده در این زمینه نشان میدهد که عموماً دختر از پسر شکایت میکند و پسر نیز معمولاً منکر رابطه و فرزند حاصله میشود.
در صورتی که دختر ادله کافی داشت باشد میتواند برنده دادگاه باشد. توجه داشته باشید که این موضوع چیزی از مجازات آنها کم نخواهد کرد و در هر صورت باید مجازات شوند که عموماً صد ضربه شلاق است.
سخن نهایی
اگر بخواهیم موضوع را به زبان ساده تر بیان کنیم این است که زن و مرد اگر بر خلاف قانون شرع اسلام رابطه ای نامشروع را داشته باشند از نظر قانون مجازات اسلامی، مجرم شناخته می شوند و باید مجازاتی که قانون تعیین می کند را متحمل شوند. فرقی نمی کند که این روابط از چه نوعی باشد در بیشتر مواقع در دادگاهها انواع رابطه ها از زن مطلقه تا زن متاهل و دختر مجردو یا از مردهایی که شرایط این چنین دارند، مشاهده می شود. علاوه بر این نکته ای بسیار آزار دهنده بارداری از رابطه ی نامشروع است که باعث تزلزل کیان خانواده ها و آسیب های اجتماعی غیر قابل جبرانی را به دنبال دارند. در این مقاله سعی بر این بود تا از عواقبی که در روابط نامشروع و مجازات بارداری در روابط نامشروع را به دنبال دارد، مورد توجه عموم قرار بگیرد تا با افزون شدن شناخت و آگاهی در این زمینه ها، از آسیب های جامعه بکاهیم. و پاسخی برای سوالهای مشابه مخاطبان محترم باشد.تشکر که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید در صورت رضایت از این مقاله از شما کاربران تقاضا داریم به آن متیاز دهید این امر موجب گرفتن انرژی و تلاش بیشتر نویسنده در نوشتن مطالب می شود.