مطالب کیفری

گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا ⚖️ + راه‌های گزارش کلاهبرداری

در صورتی که با جرایم رایانه‌ای و سایبری روبرو شده باشید می‌توانید با مراجعه به پلیس فتا مشکلات پیش آمده را در کمترین زمان ممکن حل و فصل نمود و در صورت بروز جرم فرد مجرم را به مجازات‌های درخوری برسانید. گاهی شاهد این هستیم که جرایمی در فضای مجازی رخ می‌دهد در این صورت مسئولیت رسیدگی به آنها با پلیس فتا می‌باشد. یکی از مهمترین جرایمی که پلیس فتا به آن ورود پیدا می‌کند کلاهبرداری اینترنتی و سرقت اطلاعات در فضای مجازی می‌باشد. در واقع کلاهبرداری نوعی از جرم به شمار می‌رود که در آن فرد با استفاده از روش‌های متقلبانه سعی می‌کند تا اموال دیگری را تصاحب نماید در این مقاله سعی داریم نحوه گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا را بررسی کنیم پس با ما همراه باشید.

مهمترین وظایف پلیس فتا

زمانی می‌توانیم در خصوص گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا توضیحاتی را به شما ارائه دهیم که پیش از آن در خصوص وظایف و مسئولیت‌های پلیس فتا اطلاعات کاملی را در اختیار داشته باشید. تقریباً در تمامی کشورهای جهان نهادهایی مشابه پلیس فتا وجود دارد که وظیفه اصلی آنها رسیدگی به تخلفات و مشکلاتی است که برای افراد جامعه در سطح فضای مجازی رخ می‌دهد.

در واقع پلیس اینترنتی سعی می‌کند تا فضای مجازی را نیز برای شهروندان امن نگه داشته تا از بروز هرگونه جرم و جنایتی در آن جلوگیری شود. در صورت بروز هرگونه مشکل و تخلف در فضای مجازی در نخستین اقدام لازم است این مسئله را به پلیس فتا گزارش داده و شکایت خود را پیگیری نماییم. البته باید دقت داشته باشید که این کار با فرایند خاصی همراه می‌باشد.

زمانی که شکایت یا گزارش به پلیس فتا ارائه می‌شود این نهاد قانونی سعی می‌کند تا تمامی جوانب امر را مورد ارزیابی قرار دهد تا اطلاعات جامعی را در خصوص آن به دست آورد و سپس تصمیم عاقلانه‌تری در این خصوص اتخاذ نماید. اگر در فضای مجازی از شما کلاهبرداری شده و یا اینکه از فردی ناشناس پیام تهدید آمیز دریافت کنید می‌توانید به پلیس فتا آنها را گزارش دهید.

در واقع راه‌های مختلفی برای گزارش و شکایت در خصوص جرم‌های صورت گرفته به پلیس فتا وجود دارد چه از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به اپلیکیشن پلیس فتا اشاره داشت از سوی دیگر شما نیز می‌توانید با مراجعه به وب سایت این نهاد قانونی شکایت خود را با آنها به اشتراک بگذارید. از نظر قانونی پلیس فتا موظف است در کمترین زمان ممکن به خواسته‌های حقوقی شما رسیدگی کند.

گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا

پلیس فتا به چه دعاوی ورود پیدا می‌کند؟

در واقع پلیس فتا به تمامی تخلفات و شکایات شما در حوزه فضای مجازی و اینترنت رسیدگی خواهد کرد. برای مثال شما می‌توانید با گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا مراتب شکایت خود را در اختیار مراجع قانونی و قضایی قرار داده و آن را پیگیری نمایید. در واقع اگر حقی از شما در فضای مجازی یا فضای سایبری کشور ضایع شده باشد پلیس فتا وظیفه دارد تا آنها را مجدداً احقاق نماید.

در صورتی که جرمی در فضای مجازی رخ داده باشد شما می‌توانید تمامی مدارک و مستندات خود را در اختیار پلیس فتا قرار داده تا این نهاد به موضوع مورد گزارش ورود پیدا کرده و آن را به دقت مورد بررسی قرار دهد و نظر نهایی خود را اعلام دارد. گاهی نیز در فضای مجازی با جرایم سازمان یافته و سرقت اطلاعات روبرو هستیم که باید از سوی پلیس فتا پیگیری شود…

دقت داشته باشید که امروزه از روش‌های مختلفی برای کلاهبرداری در فضای مجازی استفاده می‌شود از سوی دیگر می‌دانیم که مجرمان هر روزه روش‌های خود را به روز کرده تا امکان موفقیت خود را افزایش دهند. پلیس فتا این وظیفه را بر عهده دارد تا جلوی چنین اقدامات مخرب و مجرمانه‌ای را گرفته و به حقوق قانونی مردم در این خصوص رسیدگی کند.

در واقع پلیس فتا به تمامی جرایمی که در فضای مجازی رخ بدهد ورود پیدا می‌کند با در نظر گرفتن مستندات فرد سعی می‌کند حقوق او را احقاق نماید و از پایمال شدن آنها جلوگیری کند. در صورتی که در فضای مجازی با جرایمی مانند کلاهبرداری و سرقت اطلاعات روبرو شده‌اید می‌توانید برای شکایت کلاهبرداری به پلیس فتا مراجعه کرده و خواسته‌های حقوقی خود را مطرح نمایید.

راه‌های گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا

پیش از اینکه درباره گزارش جرم کلاهبرداری به پلیس فتا توضیحات جامعی را در اختیار شما قرار دهیم لازم است این حقیقت را مورد ارزیابی قرار دهیم که امروزه سبک زندگی افراد به گونه‌ای است که ساعت‌های زیادی را در فضای مجازی و فضای سایبری می‌گذرانند و همین امر باعث شده است تا بستر مناسبی برای آن دسته از مجرمان تبهکار که به دنبال کلاهبرداری هستند فراهم شود.

دقت داشته باشید که افراد با استفاده از شیوه‌های نوین سعی می‌کنند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کرده و به این شکل کلاهبرداری را سامان بدهند به طور معمول کلاهبرداری‌هایی که در فضای مجازی صورت می‌گیرد به صورت کاملاً سازمان یافته است یعنی چندین نفر برای کلاهبرداری از یک شخص وارد عمل شده و در این راه به یکدیگر کمک کرده و همکاری مشترک دارند.

امروزه شاهد این هستیم که گزارش کلاهبرداری به پلیس اینترنتی در حال افزایش است و شاید اصلی‌ترین عامل آن کاهش آگاهی مردم در این باره باشد. البته امروزه کلاهبرداران برای پیشبرد اهداف خود از روش‌های جدیدی استفاده می‌کنند که همین عامل می‌تواند احتمال کلاهبرداری را افزایش داده و بر روی پرونده‌های باز شده در این خصوص تاثیر مستقیم بگذارد.

در واقع شخص کلاهبردار سعی می‌کند با استفاده از روش‌های فریبکارانه و متقلبانه‌ای که وجود دارد در فضای مجازی به اطلاعات شخصی افراد دست پیدا کرده و اموال آنها را به شیوه‌های نوین تصاحب نماید. شاید بتوان گفت که اصلی‌ترین وظایف پلیس فتا جلوگیری از این امر می‌باشد. افزایش آگاهی مردم در این باره می‌تواند از بروز کلاهبرداری به میزان زیادی جلوگیری کند.

امروزه درگاه‌های زیادی برای ارتباط گرفتن با پلیس فتا و گزارش تخلفات وجود دارد که شما می‌توانید در صورت آشنایی با هر یک از آنها مشکلات پیش آمده را مخابره کرده و در کمترین زمان ممکن حقوق از دست رفته خود را احقاق نمایید. از جمله مهم‌ترین این روش‌ها که می‌توانید با استفاده از آن کلاهبرداری را گزارش دهید می‌توان به روش‌های آنلاین و روش‌های حضوری اشاره داشت.

گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا

ثبت شکایت کلاهبرداری به پلیس فتا آنلاین

در نظر داشته باشید که مرکز فوریت‌های پلیس فتا امکان گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا به صورت آنلاین را فراهم کرده است. برای این کار شما می‌توانید به وب سایت پلیس فتا مراجعه کرده و شکایت خود را در این سایت درج نمایید تا کارشناسان مربوطه در کمترین زمان ممکن به خواسته‌های حقوقی شما در خصوص جرم کلاهبرداری ورود پیدا کرده و آن را بررسی نمایند.

در وب سایت پلیس فتا محلی برای درج شکایت و شرح کامل آن تهیه شده است که شما می‌توانید در آن جرم صورت گرفته را به طور کامل توضیح داده و خواسته‌های حقوقی خود را مطرح نمایید. در واقع روش آنلاین یکی از بهترین و سریع‌ترین روش‌ها برای ثبت شکایت کیفری می‌باشد. علاوه بر ثبت شکایت در وب سایت پلیس فتا امکانات دیگری نیز در اختیار شما قرار گرفته است.

شما می‌توانید در وب سایت پلیس فتا قابلیت گفتگو با کارشناسان را پیدا کنید از سوی دیگر ارتباط گرفتن با آنها می‌تواند به صورت آفلاین نیز اتفاق بیفتد و این جزو بخش‌های مهم وب سایت به شمار می‌رود. از سوی دیگر شما می‌توانید با ورود به وب سایت پلیس فتا گزارش تخلف در فضای مجازی را نیز انجام دهید. همچنین گزارش تخلف پیامک و ایمیل به پلیس فتا امکان‌پذیر است.

در نظر داشته باشید که در حال معامله آنلاین هستید و فردی با سرقت اطلاعات شخصی شما به حساب‌های بانکی دست پیدا می‌کند و از شما به روش‌های فریبکارانه کلاهبرداری می‌نماید. در چنین شرایطی نخستین اقدام شما می‌تواند شکایت کلاهبرداری به پلیس فتا باشد. برای شکایت لازم است در ابتدا در وب سایت منتسب به پلیس فتا مراحل ثبت نام را تکمیل کنید.

برای گزارش دادن کلاهبرداری به پلیس لازم است که بر روی گزینه تخلفات وب سایت در درگاه اینترنتی پلیس فتا کلیک نموده و شرح کاملی در خصوص نحوه تخلف و بروز کلاهبرداری داشته باشید. در این صورت است که کارشناسان مربوط به پلیس فتا خواسته‌های حقوقی شما را به دقت مورد بررسی قرار داده و سپس با شما ارتباط برقرار می‌کنند تا به تخلفات رسیدگی نمایند.

گزارش کلاهبرداری از طریق سامانه ثنا

یکی دیگر از روش‌های گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا استفاده از سامانه ثنا می‌باشد. در باب ثبت نام در سامانه ثنا نخستین گامی است که باید برای مطرح کردن شکایات و دادخواست‌های خود انجام دهید برای این کار می‌توانید به این سامانه ورود پیدا کرده و پس از وارد کردن مشخصات هویتی و اطلاعات دیگر در این سامانه مربوط به قوه قضاییه.

پس از نامنویسی در سامانه ثنا می‌توانید برای حضور در دفاتر خدمات الکترونیکی قوه قضاییه نوبت بگیرید تا در این مراجع به خواسته‌های شما در خصوص وقوع دعاوی کلاهبرداری رسیدگی شود. دفاتر خدمات الکترونیکی قوه قضاییه به عنوان یکی از مراجع قانونی موظف هستند تا شکایات صورت گرفته را ترتیب اثر داده و آنها را تشکیل پرونده دهند.

  • پس از اینکه پرونده‌های مربوط به کلاهبرداری در دفاتر خدمات الکترونیکی قوه قضاییه تشکیل شد بررسی‌های صورت گرفته در دادسرا انجام می‌شود.
  • در واقع دادسرا موظف است تا تحقیقات مقدماتی را در خصوص وقوع جرم کلاهبرداری اینترنتی انجام دهد و مستندات طرفین را نیز بررسی کند پس از اینکه مراحل تحقیق در دادسرا را تکمیل شد پرونده به دادگاه‌های کیفری ارسال می‌گردد.

همواره لازم است این موضوع را مد نظر قرار دهید که طرح شکایت تنها با حضور در سامانه‌های مندرج امکان‌پذیر است اما برای پیگیری پرونده لازم است در دادسرا و دادگاه حضور پیدا کنید و مستندات و ادله خود را ارائه دهید تا به این شکل بتوانید از حقوق قانونی خود در محاکم قضایی دفاع کرده و اجازه ندهید سوء رفتارهای دیگری اموال شما را تصاحب نماید.

گزارش کلاهبرداری با شماره تماس ۲۴ ساعته پلیس فتا

یکی دیگر از راهکارهایی که می‌توانید با اتکا به آن گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا را در کمترین زمان ممکن انجام دهید تماس گرفتن با این نهاد می‌باشد. در واقع شماره تماس ۲۴ ساعته پلیس فتا در اختیار شما است تا بتوانید با کارشناسان این حوزه در تماس بوده و تخلفات صورت گرفته را به بهترین شکل ممکن گزارش دهید تا به دغدغه‌های شما رسیدگی شود.

در قسمت‌های قبل در خصوص ثبت شکایت به صورت آنلاین توضیحات جامعی را ارائه دادیم اما ممکن است فرد به هر دلیلی نتواند با مراجعه به وب سایت پلیس فتا شکایت خود را به ثبت برساند برای همین منظور سعی می‌کنیم تا شماره‌ای را نیز از پلیس فتا در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید با کارشناسان حاضر در پلیس فتا ارتباط گرفته و نگرانی‌های خود را در خصوص کلاهبرداری مطرح کنید.

شماره تماس پلیس فتا 096380 است. در صورتی که با جرم کلاهبرداری اینترنتی روبرو شده‌اید در نخستین اقدام خود به جای تصمیم‌های شتاب زده و عجولانه بهتر است با این شماره تماس گرفته و شرح کاملی در خصوص نحوه کلاهبرداری داشته باشید. شماره تماس اعلام شده به صورت ۲۴ ساعته در اختیار افراد جامعه است تا تخلفات صورت گرفته را گزارش دهند.

گاهی اقدامات عجولانه در این خصوص می‌تواند باعث شود تا شما تصمیمات عجولانه‌ای گرفته و نتوانید آنطور که باید منافع خود را تامین نمایید به همین منظور به شما توصیه می‌کنیم در صورت بروز جرایم اینترنتی و رایانه‌ای با یک وکیل مجرب و خبره ارتباط گرفته و شرح کاملی در خصوص جرایم داشته باشید تا او شما را برای ادامه مسیر دادرسی راهنمایی کند.

گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا

گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا به صورت حضوری

برای شکایت کلاهبرداری اینترنتی به پلیس فتا روش‌های دیگری نیز در اختیار افراد جامعه قرار گرفته است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حضور در دفاتر این پلیس اشاره داشت. اگر به هر دلیل نتوانستید از روش‌های آنلاین یا و تماس با پلیس فتا خواسته‌های حقوقی خود را مطرح نمایید می‌توانید به صورت حضوری نیز اقدام کرده و شکایت خود را ثبت کنید.

در صورتی که به دفاتر پلیس فتا مراجعه کرده باشید از شما خواسته می‌شود تا شکایت نامه‌ای را به صورت کتبی تنظیم کرده و شهر کاملی در خصوص جرم کلاهبرداری داشته باشید. در این مرکز به خواسته‌های حقوقی شما ترتیب اثر داده می‌شود و پس از تشکیل پرونده از شما می‌خواهند که در مراکز قضایی پیگیر پرونده‌های مربوط به کلاهبرداری اینترنتی باشید.

هزینه گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا

امروز شاهد رشد روزافزون جرایم رایانه‌ای هستیم. در قسمت‌های قبل این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که شما می‌توانید جرایمی مانند کلاهبرداری را به پلیس فتا گزارش دهید. در واقع کلاهبرداری گونه‌ای از جرایم است که در آن فرد مجرم از روش‌های متقلبانه برای پیشبرد اهداف و تصاحب کامل بر روی اموال شخص استفاده می‌نماید. این روش‌ها می‌تواند در بستر فضای مجازی باشد.

اشاره داشتیم که مرجع ذی صلاح برای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای و جرایمی که در فضای مجازی رخ می‌دهند پلیس فتا است و همین مسئله بر وظایف این نهاد قانونی می‌افزاید. دقت داشته باشید که افراد جامعه برای پیگیری شکایات خود در مراجع قانونی ملزم هستند هزینه‌هایی را پرداخت نمایند. طرح شکایت و پیگیری پرونده در خصوص کلاهبرداری نیز با پرداخت هزینه‌ها امکان‌پذیر است.

در صورتی که پس از تکمیل مراحل دادرسی و گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا مشخص شود که مجرم چه شخصی است و دستگیری‌های لازم انجام شود می‌توانید هزینه‌های تمامی مراحل دادرسی را از فرد مجرم مطالبه نمایید. از سوی دیگر باید به این نکته اشاره داشته باشیم که پلیس فتا ملزم است نهایتاً تا دو هفته به پرونده ورود کرده و طرفین را برای تکمیل دادرسی احضار کند.

البته ممکن است پرونده پیچیده باشد و یا اینکه مستنداتی که در اختیار پلیس فتا قرار می‌دهید به اندازه کافی موثق نباشند در این صورت است که این مدت زمان افزوده خواهد شد. از این رو هرگز نمی‌توانیم مدت زمان مشخصی را برای تکمیل فرایند دادرسی و صدور حکم در خصوص جرایم سایبری مانند کلاهبرداری اینترنتی اعلام داریم چرا که این مسئله به عوامل مختلفی بستگی دارد.

از طرف دیگر باید به این نکته اشاره داشته باشیم که گاهی برای بهبود انجام امورات حقوقی افراد در صدد استخدام وکیل بر می‌آیند. باید میزان هزینه‌ای که برای پرداخت حق الوکاله وکیل صرف می‌شود را نیز به هزینه‌های جاری در خصوص پرونده‌های کلاهبرداری اضافه کنید. دقت داشته باشید که در بسیاری از پرونده‌ها مقدار حق  الوکاله به صورت توافقی تعیین می‌گردد.

گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا

چرا برای پیگیری پرونده‌های کلاهبرداری باید از وکیل کمک گرفت؟

به طور معمول در پرونده‌های کلاهبرداری با پیچیدگی و حساسیت‌های بسیار بالایی همراه هستیم و همین مسئله می‌تواند مقدمات شکست در محاکم قضایی را فراهم نماید. در صورتی می‌توانیم در محاکم قضایی به پیروزی دست پیدا کنیم که از یک وکیل مجرب و خبره کمک گرفته و طبق راهنمایی‌های او پیش برویم و راهکارهای وی را برای عبور از مشکلات و موانع عملی کنیم.

اما لازم است پیش از هرگونه تصمیم عجولانه در خصوص استخدام وکیل سطح توانمندی و مهارت‌های او را مورد بررسی قرار دهید تا از میان انبوه وکلایی که در محاکم قضایی مشغول به ارائه خدمات حقوقی هستند در نهایت شاخص‌ترین و مطرح‌ترین آنها را انتخاب کرده و از او برای اعطای وکالت دعوت به عمل آورید. انجام چنین اقداماتی می‌تواند در زمان کم شما را به خواسته‌های حقوقی‌تان نزدیک کند.

کلام آخر

امیدواریم از مطالعه مطلب حقوقی بالا نهایت استفاده را کرده باشید و بتوانید با مطالعه آن شکایات خود در خصوص کلاهبرداری اینترنتی را در مدت زمان کمی به ثبت برسانید. در این مقاله در خصوص گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا توضیحات جامعی را ارائه دادیم و ابعاد مختلف آن را نیز بررسی کردیم. اشاره داشتیم که روش‌های مختلفی برای گزارش جرایم رایانه‌ای وجود دارد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به روش‌های آنلاین و ارتباط گرفتن از طریق شماره تماس با پلیس فتا اشاره نمود. اکنون از شما می‌خواهیم که نظرات و تجربیات خود را با مخاطبان سایت از وکیل بپرس در میان بگذارید.

امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا